Over Ik Groei Op

Wij zij twee jonge ondernemers, getrouwd en hebben twee kinderen. Net als iedere ouder zijn wij bezig met de ontwikkeling van onze kinderen. Lezen vinden wij heel belangrijk en hierdoor lezen wij iedere dag een boek met onze kinderen.

In de opvoeding van jouw kind kom je veel vragen tegen zoals:

- Wanneer zegt mijn kind "mama" of "papa"?
- Wanneer begint mijn kind met kruipen, staan en lopen?
- Hoe kan ik een gezonde relatie opbouwen?
- Welke spelletjes kan ik met mijn kind spelen?
-Hoe kan ik bijdragen in zijn ontwikkeling?

En hoe ga je de antwoorden vinden op deze vragen?

- Via jouw vrienden?
- Ouders?
- Internet?
- Boeken?
- Buurvrouw?

Laten we vanuit gaan dat je de antwoorden hebt gevonden op al jouw vragen. 

- Hoe kun je goed en fout onderscheiden;
- Hoe ga je het toepassen;
- Onder welke begeleiding.

Wij hebben onze antwoorden opgezocht in boeken, op het internet en via onze familie. Vaak lees en hoor je verschillende meningen. Soms heb je de attributen niet in huis om oefeningen te doen met je kind. 

Vervolgens hebben wij kennis gemaakt met EarlyLearny. Een ontwikkelingspakket die samengesteld is door specialisten. Iedere maand de juiste ontwikkelingspunten behandelen en dit zit ook nog eens in één doos!  Wij hebben het vanuit het buitenland laten komen, omdat het niet verkrijgbaar was in Nederland. Wij merkten dat ons kind hier heel veel interesse voor had en iedere dag zelf er om vroeg om de set te beoefenen. 

 

Maar wij hebben wel geweldig nieuws voor u!
EarlyLearny gaat wereldwijd!

Wij hebben altijd al iets willen doen wat te maken heeft met de ontwikkeling van kinderen.
Hierdoor is Ik Groei Op ontstaan. Alles wat te maken heeft met opgroeien waarbij wij de ontwikkeling in de eerste jaren van kinderen centraal zetten. Wij willen boeken lezen stimuleren en uit eigen ervaring een selectie boeken aanbieden.

Wij hebben besloten om EarlyLearny ook aan te bieden in Nederland. Wij ambiëren om in de toekomst, EarlyLearny ook aan te bieden in het Nederlands. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen met een divers achtergrond boeken kunnen lezen en spelen. Hierdoor gaan wij meertalige boeken en producten aanbieden.

In de toekomst zullen de sets van EarlyLearny ook beschikbaar zijn verschillende talen.