• Nieuw in Nederland 🇳🇱
  • *Werkdagen voor 14:30uur 🕔 besteld, morgen in 🏡
  • Veilig🔒 betalen
  • Vanaf €30 gratis verzending (boeken €20) 🚚 (NL)
Home » Over Ons

Over Ik Groei Op

Wij zij twee jonge ondernemers, getrouwd en hebben twee kinderen. Net als iedere ouder zijn wij bezig met de ontwikkeling van onze kinderen. Lezen vinden wij heel belangrijk en hierdoor lezen wij iedere dag een boek met onze kinderen.

In de opvoeding van jouw kind kom je veel vragen tegen zoals:

- Wanneer zegt mijn kind "mama" of "papa"?
- Wanneer begint mijn kind met kruipen, staan en lopen?
- Hoe kan ik een gezonde relatie opbouwen?
- Welke spelletjes kan ik met mijn kind spelen?
-Hoe kan ik bijdragen in zijn ontwikkeling?

En hoe ga je de antwoorden vinden op deze vragen?

- Via jouw vrienden?
- Ouders?
- Internet?
- Boeken?
- Buurvrouw?

Laten we vanuit gaan dat je de antwoorden hebt gevonden op al jouw vragen. 

- Hoe kun je goed en fout onderscheiden;
- Hoe ga je het toepassen;
- Onder welke begeleiding.

Wij hebben onze antwoorden opgezocht in boeken, op het internet en via onze familie. Vaak lees en hoor je verschillende meningen. Soms heb je de attributen niet in huis om oefeningen te doen met je kind. 

Vervolgens hebben wij kennis gemaakt met EarlyLearny. Een ontwikkelingspakket die samengesteld is door specialisten. Iedere maand de juiste ontwikkelingspunten behandelen en dit zit ook nog eens in één doos! Wij hebben het helaas alleen met onze jongste kind kunnen beoefenen en dat vanaf 33 maanden. Wij hebben dit zelf gekocht en het was niet verkrijgbaar in Nederland. Wij merkten dat ons kind hier heel veel interesse voor had en iedere dag zelf er om vroeg om het pakket te beoefenen. 

 

Maar wij hebben wel geweldig nieuws voor u!
EarlyLearny gaat nu de wereld in. Wij hebben altijd al iets willen doen wat te maken heeft met de ontwikkeling van kinderen. Hierdoor is Ik Groei Op ontstaan. Alles wat te maken heeft met opgroeien waarbij wij de ontwikkeling in de eerste jaren van kinderen centraal zetten. Wij willen boeken lezen stimuleren en uit eigen ervaring een selectie boeken aanbieden.

Wij hebben besloten om Early Learny ook aan te bieden in Nederland. Wij ambiëren om het in de toekomst ook aan te bieden in het Nederlands.

Onze eigen kinderen voeden wij meertalig op en omdat wij boeken lezen willen stimuleren, hebben wij besloten om een aantal wereld beroemde boeken ook in het Turks aan te bieden. Tevens gaan wij verschillende Nederlandse en Engelse boeken opnemen in ons assortiment. Welke ons hebben geholpen in de ontwikkeling van onze eigenkinderen.

 

Bordspellen

Als kers op de taart introduceren wij unieke bordspellen en mogen wij deze aanbieden. Deze bordspellen zijn ook samengesteld door specialisten. Tijdelijk alleen beschikbaar in het Engels en Turks.

Anger storm/Woede storm/Öfke Kasırgası
Met dit spel leert uw kind zijn emoties herkennen, deze te controleren, empathie te tonen en oplossingsgericht te zijn. 

Magical Forest/Magische bos/Öfke Kasırgası
In dit spel is het de bedoeling dat spelers positieve gedachten over zichzelf ontwikkelen, hun bestaande persoonlijke bronnen erkennen en versterken. Onze persoonlijke bronnen, zijn essentieel voor de moeilijkheden wat wij meemaken in ons leven. Onze sociale omgeving, talenten, prestaties, ervaringen vormen onze persoonlijke bronnen.

Voor meer info zie bordspellen.