How 2 Talk 2 Kids

How2Talk2Kids

€ 23,50

How2Talk2Kids

€ 23,50

Het 1e boek van How2talk2kids

‘Ik ga niet naar m’n kamer; jij bent niet de baas!’ of het beruchte ‘je doet gewoon wat ik zeg, omdat ik het zeg!’ Wie kent ze niet, de sfeerverziekende situaties die je tot waanzin kunnen drijven. Bye bye gezelligheid, hello ruzie. Soms is het binnen een paar tellen gebeurd. Een woordenwisseling of terechtwijzing pakt verkeerd uit en zowel jij als je kind voelen onbegrip en vaak ook boosheid.

How2talk2kids, Effectief communiceren met kinderen laat zien dat opvoeden ook anders kan dan we gewend zijn. In het boek tref je bruikbare communicatievaardigheden, maar je hoeft je niet door ellenlange, gortdroge theorieën te worstelen.
Wij bieden je hapklare brokken informatie, op een duidelijke en uiterst toegankelijke wijze verteld. Het boek staat vol met leuke en herkenbare praktijkvoorbeelden en stripjes.

Zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld

Kinderen met meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld, dat is wat we onder andere willen bereiken met onze methode. How2talk2kids, Effectief communiceren met kinderen biedt je handvatten om beter te communiceren met je kinderen, waardoor het thuis gezelliger wordt.
Als de communicatie goed is en jullie elkaar begrijpen, groeit het zelfvertrouwen van je kind. Jullie band wordt sterker en hechter.

Speerpunten uit onze methode:

  • Beter omgaan met de negatieve gevoelens van je kind.
  • Grenzen stellen, terwijl de relatie met je kind goed blijft en zich zelfs verdiept.
  • Je kinderen verantwoordelijkheid laten nemen voor hun gedrag en ze zelf met oplossingen laten komen.
  • Effectief prijzen en je kind bevrijden uit een vaste rol.

Direct aan de slag

Onze kracht vormt de directe toepasbaarheid. Je kunt meteen met jouw kinderen aan de slag. En dat het werkt, staat buiten kijf. Niet voor niets werden er al meer dan 90.000 exemplaren van dit boek verkocht.

Bron:https://how2talk2kids.nl/boeken/effectief-communiceren-met-kinderen/

Het 2e boek van How2talk2kids

Gesteggel, getreiter en geschreeuw: jouw kibbelende kinderen drijven je tot wanhoop. Die eeuwige competitie tussen broers, de rivaliteit tussen zussen en het niet willen delen met een jonger broertje.
Niets wat jij doet of zegt werkt en hoe harder jij je best doet, hoe erger het lijkt te worden. Toch is hier wel degelijk iets aan te doen.

Coach je kinderen

In How2talk2kids, Broers en zussen zonder rivaliteit lees je concrete en zeer bruikbare vaardigheden om jouw kinderen te coachen in hun communicatie met elkaar en bij eventuele conflicten. Ook krijg je praktische tips om je kinderen goed te begeleiden in hun onderlinge relatie.
Hierdoor leren ze niet alleen om zelf hun meningsverschillen op te lossen, maar ook om respectvol met elkaar om te gaan en elkaar de ruimte te geven om verschillend te zijn. Als jullie dit met elkaar goed onder de knie krijgen, hoef jij dus niet langer de hele dag rechtertje te spelen!

Waarom?

Waarom zou je dit boek moeten lezen als je de vaardigheden uit het basisboek al toepast? Waar het 1e boek in onze How2talk2kids-serie focust op de communicatie tussen jou en je kind(eren) in een één-op-éénsituatie, gaat dit 2e werk juist in op de communicatie tussen jou en meerdere kinderen binnen jouw gezin.

Aan de hand van de vaardigheden uit dit boek leer je je kinderen te begeleiden om op een respectvolle en harmonieuze manier met elkaar om te gaan. Dit is een uitdagende taak. Enerzijds zijn daar jouw gevoelens en anderzijds die van hen. Leer hun emoties als boosheid, verdriet of jaloezie te accepteren en maak er zinvol gebruik van.
Zo groeien ze op tot mensen die rekening houden met anderen, bewust en respectvol omgaan met hun medemens en in staat zijn samen te leven – ondanks grote verschillen – met andere mensen.

Succes in de VS

De oorspronkelijke, Amerikaanse variant van How2talk2kids, Broers en zussen zonder rivaliteit haalde alle bestsellerlijsten in de Verenigde Staten. In Nederland is het boek eveneens een succes; inmiddels zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Ook in veel andere landen is het boek zeer succesvol.

 

Bron:https://how2talk2kids.nl/boeken/broers-en-zussen-zonder-rivaliteit/